laupäev, 28. detsember 2019

Basseinikivila esimene aastaring sai täis

Bassein sai kaevatud 2017 aasta jaanipäeva paiku. 2018 aasta jaanipäeva paiku sai valmis bassein ja seejärel kujundasin ja taimestasin basseinipeenra.
Aasta hiljem siis selline väljanägemine:


Pildid 28.august 2019


















3 kommentaari:

mustkaaren ütles ...

See on väga ilus. Ma mäletan, Sa kunagi uurisid basseinide filtrite kohta. Praegu on hooaeg läbi, aga ehituspoed pakuvad neid endiselt ja K-Rautakesko poodides on nädalavahetuseti erinevad u 30% soodukad.

iirisesõber ütles ...

Kivila tundub päris suuremõõtmeline.Ma ei saa ikka küsimata jätta,kus sul kaktused pesitsevad?Kas kivilas,või on eraldi koht neile?
Kivila on igal aastaajal täisilus!Ehk jõuas suvel seda ilu ise ka vaatama.

HelveL ütles ...

Aitähh, Ann!
Lahendasime basseini õhutamise ja puhastamise ja vee värskendamise omal moel. Kuna bassein on sisuliselt keset loodust, satub sinna ikka igasugust prahti ja ummistab filtri kiiresti ära.Seepärast on õhutamiseks tavaline elektriveepump, mille toru ots on basseinist väljas ja mängib omal kombel purskkaevu. Vee värskena hoidmiseks kasutame veel Primust - toode, mis on mõeldud veekogudele vee puhastamiseks. Ja jaanipäeva paiku, peale puude õitsemist, pumpame basseini tühjaks, puhastame sodist ja laseme uue vee asemele. Siis peab jälle ühe aastringi kenasti vastu.

Anne! Kaktused on mul ka kivilas. Aga teises kivilas. No püüan lähiajal neid Sulle näidata. :)